Menu

Despre noi

AUTO-WEST N&M SRL este si SERVICE si MAGAZIN DE PIESE AUTO si a fost infiintat in anul 2010, cu capital social 100% privat. AUTO-WEST N&M se ocupa de reparatii auto pentru o gama foarte larga de marci auto dintre care enumeram: Volkswagen, Ford, Opel, Toyota, Nissan, Fiat, Peugeot, Renault, Honda, Dacia etc.

Dotarile tehnice moderne ale service-ului nostru: elevatoare , rampe , aparate de masura si control – permit efectuarea unor lucrari de reparatie profesionale la standarde calitative ridicate. De-a lungul timpului angajatii nostrii au castigat respectul si aprecierea tuturor clientilor sai. Intotdeauna pentru piesele de schimb si pentru reparatiile efecutate in cadrul service-ului AUTO-WEST N&M, veti beneficia de garantie conform legislatiei in vigoare.

Compania noastra este structurata in doua departamente:

1. Importul si comercializarea pieselor,anvelopelor si accesoriilor auto.

Magazinul de piese auto, este aprovizionat cu piese de origine si after market, lubrifianti, anvelope, jante aliaj sau otel, orice accesorii din domeniul auto de cea mai buna calitate majoritatea importate din Germania , Italia si Franta la cele mai bune preturi din Timisoara. Echipa de vanzari este foarte bine pregatita avand la dipozitie programele de identificare piese pentru orice marca auto si o experienta vasta in domeniu. La sediul nostru gasiti un mare depozit de anvelope cu cele mai cunoscute marci, toate dimensiunile pentru toate buzunarele.

2. Service auto.

Service-ul auto este dotat cu cele mai noi scule si tehnologii condus de seful de atelier de profesie inginer mecanic specializat in autovehicule rutiere, impreuna cu echipa de mecanici calificati care au o experienta in domeniu de peste 10 ani sunt garantia unor lucrari de cea mai buna calitate la niste preturi corecte. Echipa noastra tehnica umeaza mereu cursurile de pregatire profesionala puse la dispozitie de producatorii importanti din domeniul auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *